Ik woon in een erg leuk dorp aan de rand van Amsterdam. Ik woon hier samen met mijn vriend en wij hebben een erg leuke woning waar wij met veel plezier wonen. Ik werk wel in Amsterdam en dat betekent dat ik bijna elke dag ruim 30 minuten moet fietsen voordat ik op mijn werk ben. Ik vind de fietstocht eigenlijk wel lekker want hierdoor kan ik even goed mijn hoofd leegmaken. Toch gebeurde er vorige week iets heel erg vervelends. Toen ik onderweg was naar huis ben ik namelijk geschept door een auto. Deze automobilist had mij over het hoofd gezien en hierdoor ben ik erg raar terecht gekomen. Ik heb bij dit ongeval als fietser mijn arm gebroken en ook is mijn fiets total loss. Ik ben bovendien erg geschrokken door het ongeval als fietser en ik zou graag schade vergoed willen zien. Ik ben daarom op het internet gaan zoeken en ik ben op de site van misterclaim.nl terecht gekomen. Op deze site wordt hulp geboden wanneer je een ongeval als fietser hebt gehad. Dit was heel erg fijn en ik heb gelukkig een schadevergoeding gekregen.

Schadevergoeding na een ongeval als fietser

Ik ben heel erg blij dat ik via het internet op deze site terecht ben gekomen. Ik heb nu namelijk een schadevergoeding gekregen en dit was mijn inziens ook wel terecht. Ik heb namelijk een arm in het gips en hierdoor kan ik niet werken. Ook is mijn fiets helemaal kapot en ik zou graag willen dat deze gerepareerd wordt. Door de schadevergoeding is dat nu gelukkig wel mogelijk.

Erg blij met deze goede hulp

Als u nou ook een ongeval als fietser heeft gehad dan kan ik u zeker aanraden om:

  • eens een kijkje te nemen op deze site
  • om te zien of u misschien ook recht heeft op een schadevergoeding
  • neem vooral contact op!

Ik wens u veel succes.