Goede Sleutelmaker Tilburg gezocht voor het maken van mijn sleutel! Van de week wilde ik namelijk mijn schuur ingaan om deze op te ruimen. Echter bij het insteken van het sleutel in het slot brak de sleutel af. Balen natuurlijk aangezien ik graag aan de slag wilde gaan om de schuur op te ruimen. Hierdoor ben ik gaan zoeken naar een sleutelmaker waar ik gelijk terecht kon. Doordat ik via het internet ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van Martin’s schoenservice. Bij hem was het gelukkig mogelijk om gelijk een sleutel te laten maken zodat ik niet al te lang hoef te wachten. Aangezien het bij mij praktisch om de hoek was ben ik erheen gegaan. Bij binnenkomst het verhaal uitgelegd en gevraagd of dat het mogelijk is om een sleutel bij te laten maken. Ik heb een speciale sleutel en gelukkig had hij er nog eentje liggen die geschikt was hiervoor. Ik heb er dan ook voor gekozen om deze sleutel bij te laten maken en nog geen vijf minuten later stond ik alweer buiten met mijn nieuwe sleutel! Nu maar hopen dat die gelijk past.

logo-martins-e1460970005803