Baby

Mijn zoon begint nu heerlijk te kruipen op zijn kamer. Momenteel is hij nu negen maanden oud, redelijk vroeg om al te kruipen. Maar goed het blijft prachtig om dit te aanschouwen. Nu dat ik voor een tijd terug voor hem een vloerkleed babykamer heb besteld geniet hij hier optimaal van. Steeds kruipt hij terug naar de vloerkleed en gaat hier heerlijk op liggen. Dit geeft de meest hilarische beelden als ik hem op camera vastleg!

Baby

Online besteld

Het feit dat je via het internet van alles kunt vinden om de babykamer in te richten zegt mij al wel genoeg. Ook ik heb toen die tijd op de website van Baby dump gekeken. Tot mijn verbazing was het online bestellen van een nieuwe vloerkleed een stuk goedkoper.

Overigens is het bij Baby dump mogelijk om van alles te bestellen voor de babykamer. Van een gehele kamer tot aan een mandje ter decoratie kun je hier bestellen.  Geregeld kijk ook ik hier, je weet immers maar nooit of dat er iets nieuws in het assortiment is opgenomen toch? Al met al blijft het een plezier om hier te bestellen en te shoppen!