glazen kassen

Onze tuin is groot genoeg om hier meerdere glazen kassen te plaatsen. Enige probleem wat wij hebben: Wij hebben nog geen kassen! Iets wat wij maar al te graag willen realiseren, echter vinden wij de kosten voor de aanschaf nogal aan de hoge kant.

Nu dat wij het toch graag willen realiseren ben ik online gaan zoeken naar bedrijven. Met name bedrijven die ons kunnen leveren naar wat wij zoeken, tevens ook de kosten waar wij intensief naar kijken.

logo-kroonkas

Uiteindelijk gevonden

Dankzij het zoeken op internet hebben wij een aardig lijstje weten samen te stellen. Deze bedrijven kunnen ons allen bieden met hetgeen wat wij graag willen zien in de tuin. Wij hebben de keuze laten vallen bij Kroon kas. Zij beschikken over de nodige kennis en ervaring. Tevens hanteren zijn een stuk leukere prijzen als het gaat om de montage hiervan. Aangezien zij een kas op maat kunnen leveren hebben wij ervoor gekozen om hier een offerte op te vragen. Deze offerte maakt het voor ons een stuk overzichtelijker wat de precieze kosten gaat worden. Hieruit kunnen wij dan vervolgens eenvoudiger een keuze maken.