mishandeling strafrecht advocaat

Een mishandeling strafrecht advocaat is het laatste waar ik ooit mee te  maken wilde hebben, helaas heb ik dat niet kunnen voorkomen. Althans hier praat ik niet voor mijzelf, maar over mijn zoon. Het was op een zaterdag avond toen wij midden in de nacht uit bed werden gebeld. In eerste instantie dacht ik dat ik droomde, maar toen voor de tweede keer de deurbel ging was ik echt wakker. Eerst maar boven uit het raam gekeken, want tegenwoordig hoor je zoveel rare verhalen. Er stonden twee politie agenten voor de deur, snel maar open maken. mishandeling strafrecht advocaat

Opeens heb je een heel ander leven

De agenten waren op zoek naar onze zoon, deze was volgens hun zeggen betrokken bij een grote vechtpartij.

De volgende dag hebben wij meteen hulp gezocht en gevonden.  De hulp kregen wij van het kantoor Drenth, hier kan je de hulp inschakelen voor een  mishandeling strafrecht advocaat.  Van het begin tot het einde hebben zij ons bijgestaan, onder andere hebben zij ons geadviseerd over een  verdedigingsstrategie en hebben geholpen om inzage te verkrijgen in het politiedossier.

Al met al waren het hele zware tijden, maar uiteindelijk is onze zoon wel vrijgesproken. Door de goede hulp van de advocaat heeft deze kunnen voorkomen dat onze zoon verder vervolgd werd.