Als je aan het snowboarden bent, bijvoorbeeld op een bataleon snowboard, sta je de hele dag in de zon. De zon lijkt altijd feller te schijnen op de piste. Dit komt omdat de zon reflecteert op de witte sneeuw. Veel in de zon staan is goed voor je. Je maakt dan vitamine D aan. Vooral in de winter is het belangrijk om te letten op je vitamine D. In de winter wordt het sneller donker en schijnt de zon minder. Een paar weken snowboarden is dus niet alleen leuk, maar ook goed voor je vitamine D aanmaak.

Geniet in Italië meer dan van alleen snowboarden

Ook in Italië kan je snowboarden. Na een paar dagen snowboarden kan je je snowboard schoenen uitdoen en een dag door een dichtstbijzijnd dorp lopen. Italië is een ontzettend mooi land met heerlijk eten. Italië is natuurlijk bekend door zijn pasta, pizza, ijs en wijn. Allemaal gerechten wat bijna iedereen wel lekker vind. Italië is ook bekend door zijn mode. Je kan dus goed een dagje naar een dorp gaan en gaan winkelen en lekker eten. Dan kan je even een dag wat anders doen dan snowboarden. De volgende dag kan je weer fris op de piste gaan staan.

Je snowboard goed onderhouden

Het is belangrijk om je snowboard goed te onderhouden. Je kan verschillenden dingen doen om je snowboard te onderhouden. Een van de dingen die je kan doen is je snowboard waxen. Je snowboard waxen voorkomt schade aan je snowboard. Je wilt natuurlijk niet dat je dure snowboard te snel beschadigd. Dus zorg er altijd voor dat je je snowboard goed onderhoud. Voor de ideale onderhoud gebruik je meer dan alleen wax, maar waxen is een goed begin. Wax kopen is veel goedkoper dan een nieuw snowboard kopen. Dan kan je het extra geld wat je overhoudt uitgeven aan lekker eten en drankjes bij de après-ski.