Mijn dochter vindt het geweldig om te mogen spelen met haar kidkraft poppenhuis. Deze heeft ze vorige week gekregen voor haar verjaardag en sindsdien speelt ze er continu mee. …

logo

Aangezien ze zelf mocht kiezen wat voor cadeautje ze wilde hebben kwam ze met het idee om een poppenhuis te noemen. Op zich niet erg maar waar kan ik een poppenhuis vinden? In de winkels kon ik het maar niet vinden, of de kosten vond ik te hoog. Uiteindelijk ben ik maar op het internet gaan zoeken waar ik het goedkoper kan krijgen, echter had ik niet verwacht het via internet ook te bestellen! Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van Persempretoys.nl. Hier vindt je diverse leuke poppenhuizen voor een zeer aantrekkelijke prijs, een prijs die ik niet kon laten schieten! Uiteindelijk heb ik deze poppenhuis besteld en nog geen twee dagen later werd het netjes bij mij bezorgd. Bij het bekijken van de poppenhuis vond ik het zelfs erg leuk waardoor ik het zeker wist dat mijn dochter het ook enorm leuk gaat vinden. Gelukkig was dat ook zo waardoor ze steeds boven aan het spelen is!