Garage

Een leuke en gezellige autogarage Roermond en omstreken gezocht? Dan heb ik het voor je gevonden! Voor enkele weken terug was ik namelijk druk op zoek naar een garage waar mijn auto voor onderhoud naartoe kon gaan. Ik had alleen nooit verwacht dat het een gezellige middag zou worden bij de garage!

Wij hadden namelijk bij autopartsroermond.nl een afspraak gemaakt om onze auto na te laten kijken. Deze maakt sinds kort een vreemd geluid en wij kunnen niet achterhalen waaraan het ligt. Zo mochten wij hier gisteren naartoe om onze auto af te geven. Dit is verlopen in een gezellig gesprek waar wij in de tussentijd onze auto naar binnen zagen rijden.

Garage

Snelle service

Het moment dat wij eigenlijk wilde vertrekken kregen wij te horen wat de oorzaak was van het rare geluid. Dit konden zij dan ook direct voor ons maken zodat wij onze auto weer mee naar huis konden nemen. Uiteraard wilde wij eerst de kosten laten weten. Geen probleem! Het werd netjes berekend en gelukkig past het binnen ons budget. Zodoende er direct voor gekozen om onze auto hier te laten maken.